Sweet symphony 31:a augusti 2011


Dreggelstället

Iget blev som jag planerat idag. Lämnade matteboken hemma idag för att jag skulle ändå gå och fixa nya sulor till mina löparskor på lunchen. Men nä, bestämde med Rickard att åka tillsammans med honom till Sickla när han skulle prova ut löparskor och då skulle jag fixa sulor samtidigt. Så på lunchen så sov jag. Det var länge sen jag slappat på min lunchrast men det var faktiskt skönt. Sen skulle jag egentligen gå från jobbet till Gullmarsplan efter jobbet men eftersom vi åkte till Sickla blev ju det inte av heller. Jag blir lite frustrerad när allt man tänkt göra blir ändrat.

Namnet Sickla är fan inte okej förresten. Sickla betyder dreggla, i alla fall i Kalix. Så det så! Ska börja säga att jag åker till dreggelstället. :P

Sweet symphony 30:e augusti 2011


Maggie goes on a diet

Läste just på Jessicas blogg och blev lite chockad. Trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle släppas en sån här bok. Boken vänder sig till 4 åriga flickor och kommer nog läsas som godnattsaga. Hur sjukt är det inte?


Snap snap!

Jobbat hela dagen. Drog upp till en fotograf och fotade nytt körkortsfoto på lunchen. Måste ju byta körkort eftersom det står på mitt nuvarande att jag måste ha linser eller glasögon när jag kör bil. Jag har ju fixat min syn med laser så jag behöver inte sånt längre. Hade även tänkt hinna fixa nya sulor till mina löparskor också på lunchen men klantig som jag är glömde jag mina solglasögon hos fotografen och fick gå tillbaka fast jag hade hunnit gå ganska långt så jag hann inte till löplabbet.

Lite ångest förresten att jag inte hunnit (orkat) plugga matte sen i onsdags. Men jag får sluta stressa, jag har ju faktiskt inte bråttom. Kommer ju inte kunna börja plugga på riktigt förrän nästa höst ändå.

Drog och tränade efter jobbet. Var visst ett corepass som började när jag kom till gymmet så jag hoppade på det. Passet är ju bara på en halvtimme så jag stannade kvar efteråt ett tag till och tränade mina ben som naprapaten har visat mig att jag ska göra.


Så lejd...

Sweet symphony 29:e augusti 2011


Deppig

Blev nog lite deprimerad efter jag var hos naprapaten i måndags. Har inte varit och tränat sen dess faktiskt. Haft en hel del ont i mitt knä också så jag vågar inte riktigt träna på grund av det. Tjejmilen är nästa helg och antagligen kommer det gå åt helvete och jag kommer inte kunna springa särskilt långt.

Jag vet, jag är inte speciellt positivt inställd just nu.

Mamas & Tapas och TGIF :)

Igår så firades min födelsedag så vi var och käkade på mamas & tapas på söder. Bara ätit på den på Schelegatan och där har dom fantastisk mat. Det hade dom även på Renstiernas gata upptäckte jag igår. Blev lite Sangria att dricka till fördrink(ar) och rött vin till maten. Sen drog vi vidare till T.G.I.F Kungsträdgården och drack goda drinkar på deras uteservering. Det var grymt!

Fick ett par nya lurar till min mobil i present. Jag har väl berättat att jag förbrukar lurar som jag byter underkläder typ? Inte riktigt kanske... Detta år har jag förbrukat 4 stycken tror jag så det hade varit lite äckligt om man bara bytt underkläder fyra gånger hittils i år...  Men nu är det inte billiga skitlurar jag har så jag antar att dom kollar hålla bättre. Sen fick jag även blommor, ett presentkort på Åhlens och en resväska. Har ju lånat resväska av Pia när jag ska åka upp till Piteå så nu har hon köpt en egen åt mig. Dock har jag inte fått den än för det är ju lite osmidigt att släpa den ut på restaurang osv. ;)


Bonusbild på köket. Har ju inte visat det nya köksbordet och nya lampan.


Sweet symphony 28:e augusti 2011


Bloggtorka?

Har blivit lite less på att blogga IGEN! Jag måste skärpa mig. Förlåt!

I tisdags fyllde jag år och Caroline köpte mig en toscafudge eller vad det nu heter. Jättegulligt av henne och den var så sjukt god. Sen efter jobbet blev jag bjuden på middag och vin och fick rosor av Rickard. Naw, jättegulligt! :)

Dock var jag lite besviken på att många verkar tycka att man kan skriva på facebook istället för att ringa. Tycker det känns lite opersonligt att bara skriva ett litet grattis på någons facebook. Men det är ju bara jag det. Undra hur utanför man hade känt sig utan facebook?

Sweet symphony 27:e augusti 2011

Thriving Ivory - Angels on the moon


Sweet symphony 26:e augusti 2011


Sweet symphony 25:e augusti 2011


Hej alla barn!

Igår fyllde jag år! Hurra för mig!

Hade inte på min dator på hela dagen så det blev inga inlägg går. Eller jo, musikinlägget men det var ju tidsinställt sen i måndags. ;)

Idag har jag jobbat och sen varit på matten. Dvs, jag är trött som fan nu! Ska nog gå och lägga mig nu. Tänkte att jag skulle springa innan jobbet imorrn för att slippa springa på asfalt som det blir när jag springer från jobbet till Gullmarsplan. Så imorrn blir det grusväg runt barnsjön istället. Behöver bara stiga upp 40 minuter tidigare.

Godnatt!

Sweet symphony 24:e augusti 2011


Sweet symphony 23:e augusti 2011


Knähelvete!

Nu har jag fått min dom om knät.

Nu blir det att träna benen som tusan och bygga upp lite mer muskler i låren. Fast benpressen är förbjuden för den kan vara farlig för mitt knä eftersom om knät hoppar ur led kan jag pajja det rejält. Får inte heller stretcha för att jag har för långa muskler och blir dom inte kortare så skulle det vara svårt att bygga upp dom tydligen.

Löpningen får jag ta det lugnare med. Har dessutom ett svullet knä just nu och måste få ner svullnaden. Får inte gå för fort fram så jag kommer inte kunna springa hela tjejmilen. Kommer nog springa halva och sen gå resten, eller om jag går halva och sen springer i slutet. Det får vi se!

Men jag ogillar mitt dumma knä just nu! Grr!

Sweet symphony 22:a augusti 2011


Run like the wind!

Tog på mig träningkläderna så fort jag vaknade och drog ut på en 5 km runda. Jag har enormt mycket träningsvärk i mina skinkor märkte jag. Kommer antagligen från mitt benpass igår. Men det gick väl ganska bra att springa idag men jag blev uttorkad snabbt så jag var tvungen att dricka många gånger. Måste börja springa lite längre än 5 km snart... Det är ju faktiskt bara två veckor kvar!

Nu ska jag räkna lite matte! Heipa!

Sweet symphony 21:a augusti 2011


Today is this day. It's now and probably in a hour also...

Det har varit så sjukt lugnt på jobbet idag att man har blivit rastlös. Mellan 11 och 13 så kom det TRE kunder. Fatta, TREEEEE! Fy fan vad tråkigt vi har haft det.

Gick och gymmade en timme efter jobbet. Tog ett benpass och det gick bra, tills jag skulle göra knäböj med skivstången. Fan så ont det gjorde så jag slutade på en gång. Hoppas verkligen knät går att fixa nu då.

Testade på att göra Carbonara när jag kom hem och det vart faktiskt gott. Måste göra det igen och få till det ännu godare bara.

Sen lejdade jag mig lite i webcamen...

Sweet symphony 20:e augusti 2011


Naprapat

Jobbat som vanligt idag. Varit rätt lugnt och gått omkring och stört mig på mitt knä. Efter löprundan i onsdags har det liksom börjat knäppa och skrapa i knät. Låter verkligen jätteskumt men jag har inte ont eller så. Det är bara obehagligt när jag går i trappor. Blev tillsist så less att jag gick till World Class rakt över gatan och frågade om det var någon som jag kunde snacka med som var bra på knän och skador. Naprapaten som jobbar där hade gått för dagen så fick hans telefonnummer och ringde på en gång. Har tid hos honom och ska kolla upp vad det kan vara för problem nu på måndag efter jobbet.

Frågade om jag borde ta det lugnt med löpningen men det tyckte han var onödigt så länge jag inte har ont. Så efter jobbet tog jag på mig mina träningskläder, löparskor och vätskebälte och sprang till Gullmarsplan. Idag kändes det fantastiskt bra att springa och jag hade ett jävligt bra tempo. Skavet under foten började kännas först när jag var mindre än en kilometer ifrån Gullmarsplan så det var inte så jobbigt. Ska gå in på löplabbet någongång i veckan och kolla om dom kan hjälpa mig med nya sulor.

Sweet symphony 19:e augusti 2011


Not sick, but sick in another way.

Känner mig faktiskt inte sjuk just nu. Men jag känner mig lat! Dagen har bestått av jobb, psykopat-sms, matte och surfning. Fråga inte... Nu ska jag gå och lägga mig för jag är så trött att jag är helt snurrig. Vi hörs imorgon!

Borde lära mig att skriva lite mer i bloggen men jag vet inte vad jag ska skriva om. Något förslag? Jag ska klura lite på det.

Sweet symphony 18:e augusti 2011


Håll er borta baciller och virus!

Ska strax iväg till jobbet! Tänkte träna efter jobbet men jag har ont i halsen just nu. Tar i alla fall med mig kläder så får jag se. Det kan ju liksom vara sånt hallsont som bara håller i en liten stund på morgonen. Jag får verkligen INTE bli förkyld nu.

 

 


Ledig dag

Idag har jag varit ledig från jobbet och legat på soffan halva dagen och kollat på True Blood. Det har varit grymt skönt! Sen drog jag ut på en sk. löptur. Gick inte så himla bra idag för efter 3 km så fick jag skoskav under foten så fick gå stundvis. Sen var det även sjukt varmt och jag var lite rädd om mitt knä som känts lite konstigt. Knät har knakat lite mer än normalt igår och idag. Åt lunch och sen slappade jag soffan ända tills jag skulle iväg på matten klockan 17.30.

Matten går så himla bra nu förresten! Ska försöka hinna klart kapitlet till nästa onsdag och sen är det nog inte många veckor kvar tills jag är helt klart. Tittar jag i planeringen så har jag gjort 3-4 veckors jobb på bara 1,5 vecka. That's awesome!

Sweet symphony 17:e augusti 2011

 

 

 

 

 

 

 

 


Presentkort

Köpte förresten ett presentkort häromdagen från groupon.se. Superbra erbjudanden får man varje dag och nu nappade ja gpå en thaimassage för 120 kr (ord pris 300kr). Har aldrig i hela mitt liv varit på en massage så det är en ny erfarenhet. Kommer däremot göra lite ont också har jag fått klart för mig. Men jag tror att man kommer må jävligt bra efteråt.


Sweet symphony 16:e augusti 2011


Nybrogatan-Gullmarsplan

Har varit och jobbat idag. Känt mig lite hängig så jag hoppas inte jag kommer bli förkyld eller något för det har jag absolut inte tid med. Måste ligga i och springa varannan dag nu för att komma i form till tjejmilen. Dock har jag sprungit idag från jobbet till gullmarsplan fast jag var och sprang igår. Men var tvungen att göra såhär för att lägga upp det bra i veckan. Har ju tvättid imorgon så kan inte träna alls imorgon och jag är dessutom ledig på onsdag så ska testa springa lite längre då hade jag tänkt.

Sweet symphony 15:e augusti 2011


Midnattsloppet

Kanske man springer midnattsloppet nästa år beroende på hur det går att springa. Jag har ju haft lite problem med knät när jag sprungit mer än 6 km så får helt enkelt se hur det går på tjejmilen. Verkar i alla fall vara skönt att springa så sent. Man slipper ju solsken och värme som är bland det jobbigaste när man springer.


Sweet symphony 14:e augusti 2011


Grillkväll

Blev en trevlig kväll igår när Nina, David och Helene kom hit och grillade. Blev potatisklyftor (hemmagjorde ofc!), helgrillad fläskfilé, sallad, beasås (på annorlunda sätt med vitlök och creme fraishe) och något vinglas såklart. Supergott! Man borde grilla varenda dag på sommaren!

Har planerat att springa lite ikväll. Men jag har typ huvudvärk just nu så vi får se hur det blir senare. Eller det gör inte ont, men det trycker liksom. Har haft huvudvärk sen igår när jag slutade jobba så det är inte på grund av vinet om ni tror det. Blev en tidig kväll och det var tur det för jag hade riktigt ont sen när jag gick och la mig.


Sweet symphony 13:e augusti 2011


Gymmat

Var på gymmet efter jobbet och jag kan säga att det faktiskt inte är så himla kul att träna själv. Jag gillar mer att gå på pass. Löpningen är skön när man är ensam men det känns så segt att bara hoppa runt band maskiner och vikter på gymmet.

Imorgon blir det jobb igen. Tradigt att jobba lördag men antar att det kommer vara ganska lugnt och ganska lite kunder. Det har inte kommit igång ännu efter semestern. Imorgon kommer jag behöva skylta om också. Världens tråkigaste skyltning kommer det bli denna gång när man måste följa en skyltningsmanual. Skylta fritt är däremot roligt!

Nu ska jag strax gå och lägga mig i sängen och glo på Scary Movie 4 som börjar om en liten stund och antagligen somna till den också. Tar vilodag från träning imorgon istället för söndag. Får bli en kvällslöpning på söndag istället.

Kram och god natt!

Sweet symphony 12:e augusti 2011

 


Statisk vovve


Dagens träning

Idag efter jobbet tog jag på mig träningskläderna och sprang till Gullamarsplan. Det är nästan 5 km dit så det var en ganska skön löpsträcka. Dock vet jag ingen annan väg än Götgatan och det är rätt mycket folk som är i vägen så tog nog lite längre tid än vad det borde.

När man kom fram till bussen var man lagomt svettig. Hann precis fram till bussen som går direkt hem utan bussbyten också. Mycket skönt! Kändes ju sådär lagomt fräscht att sitta så svettig på bussen men jag hade ju träningskläder så jag antar att folk förstår vad man gjort.

Sen när jag kom hem hade jag fått mitt brev från tjejmilen med startnummer och information. Så jag har suttit och lusläst allt. Hittade även ett litet inlägg om att det är Topploppet den 1a oktober. Men jag tror jag väntar och ser hur tjejmilen går innan jag anmäler mig till det.

Förresten har jag sjukt mycket träningvärk idag från när jag var på bodypump igår. Plan mark går bra, men att försöka sätta sig, ställa sig, gå upp och ner för trappor är mindre skönt. Som tur var kändes det inte något under löpningen för annars hade jag nog inte pallat mer att springa.

Sweet symphony 11:e augusti 2011


Mina ben skakar, kan knappt gå ner för tra...

Mina ben skakar, kan knappt gå ner för trappor men jag mår sjukt bra. Jag verkligen älskar bodypump! Nu ska jag hem och utvecklingvräka i mig mat. Nom nom!


Sweet symphony 10:e augusti 2011


Nu är jag på väg hem från första dagens ar...

Nu är jag på väg hem från första dagens arbete efter semestern. Det var riktigt lugnt och det var kul att hjälpa kunderna. Känner mig inte så himla less på jobbet längre. Nu hem och käka och tvätta. Ser inte fram emot att tvätta men det behövs verkligen efter 2 veckor uppe i Piteå.


Sweet symphony 9:e augusti 2011

 


Het som eld!

Det slutade liksom inte med otur med True Blood avsnittet och låset på bilen. Satt vid datorn och surfade och helt plötsligt dör den bara. Sen fick jag inte igång den igen. Fick ju nästan lite panik! Jag klarar mig inte utan min dator.

Testade låta den ligga och svalna för tänkte att den kanske var överhettad. Men det funkade inte det heller. Sen kom jag på att det kaaaanske var adaptern som det hänt något med. Började följa sladden för att hitta den och vart hittade jag den? På fotpallen under en kudde! Inte så himla konstigt att den hade blivit så överhettad att sladden närmast nästan hade smält. Åkte och handlade och lät den svalna för den var verkligen så varm så man kunde inte hålla den i handen utan att bränna sig. Sen funkade det igen! Trodde att jag skulle behöva köpa ny adapter men det slapp jag!

Nu godnatt så jag orkar upp till jobbet imorgon!

Lite less!

Dagen började med att jag sprungit nästan 4 km. Min gamla vanliga runda. Det var rätt varmt ute som vanligt när jag planerat att springa. Sen har jag legat och solat ute på baksidan och när solen försvann har jag legat inne och kollat på true blood. Dock så stannade nyss avsnittet mitt i allt och nu får jag inte igång det igen.

Skulle iväg med bilen nyss och det gick ju inte heller så bra. Trodde jag hade slut batteri i nyckeln men funkade fortfarande inte fast jag har bytt batteri. Jag vågar inte låsa upp med nycklen för då kommer jag sätta igång larmet och vet inte om jag skulle få av det igen. Kan bli pinsamt så jag avstår nog.


Titta! Ett mongo!

Sweet symphony 8:e augusti 2011


Min vecka


Sweet symphony 7:e augusti 2011


Stockholm idag

Åka till Stockholm idag då... Jag vill inte! Jag känner mig inte taggad för att jobba faktiskt. Det var ju så skönt att ha semester. Kan jag snälla få semester en månad till? Det vore ju fantastiskt!

Eller varför behöva jobba överhuvudtaget? Borde vinna några hundra miljoner så jag slipper. :P

Sweet symphony 6:e augusti 2011



Nu är vi på väg till stugan. Precis lämnat...

Nu är vi på väg till stugan. Precis lämnat Malins bil i börjelslandet. Har haft lånat den sen jag kom hit och det har varit riktigt skönt att kunna ta sig överallt när man vill. Så stort tack till Malin att jag fick låna din pärla.


Stora lappträsk

Idag blir det att åka till mamma och pappas stuga och grilla. Tar med mig rödvinet också. :P


Bild från när jag var där den 27:e juli.

Sweet symphony 5:e augusti 2011


Snart ska jag bli nyttig igen

Jag har lite ångest över att jag inte har tränat något alls under semestern uppe i Piteå nu. Tränade ju i alla fall hemma under dom första två veckorna. Nåja, ska ta tag i det när jag kommer hem igen. Då blir det hårdträning och jag ska sluta äta en massa skitmat. Från och med måndag så ska jag sluta äta snask och träna minst tre gånger i veckan.


Är på väg hem från Luleåkalaset nu. Det va...

Är på väg hem från Luleåkalaset nu. Det var inte mycket att se där. Åt en munk och strosade omkring lite.


Rayman

Idag har jag varit in till stan en sväng. Fanns inte så mycket roligt att titta på så det blev ett kort besök där bara. Handlade sedan tacogrejer för middagen imorgon för att sedan åka tillbaka till Pålberget. Spelat lite Rayman Raving Rabbids 2 på Wii sen. Nu vette fan vad jag ska hitt på?


Sweet symphony 4:e augusti 2011


Storforsen

Idag har vi stigit upp lite tidigare. Åt frukost och sen åkte vi direkt till Storforsen och solade. Jag var den ända som badade (satte mig ner på ett ställe där det var lårhögt typ för att svalka mig). Orkade inte gå ner till där alla andra badade. Det var jättefint där så fotade självklart lite.


Sen när vi kom tillbaka så dog jag på soffan ett litet tag tills vi skulle åka och käka. Och nu håller jag på att dö för så jävla mätt är jag. Dags att lägga sig framför tvn. Over and out.

Sweet symphony 3:e augusti 2011


Skum kisse

Haha!


Bakisbrus

Har förresten tagit sånahär på kvällen innan läggdags nu när jag varit på Pite dansar och ler. Var bakis en halvtimme på lördagmorgon kanske men sen gick det över. Undra om jag skulle varit mer bakis om jag inte tagit dom alls?


Minilöp!

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Varit in till stan och gått på lite butiker, ätit glass, varit på systembolaget och varit och handlat kött att grilla. Sen började vi med maten när vi var tillbaka och sen käkade vi och satt ute och surrade ett tag. Nu är det tv-mys med ett glas rödvin som gäller.

Jo förresten, sprang lite idag när jag var ute på promenad med trasselsudd. Var väldigt kort men det var i alla fall lite löpning. Kanske 1,5 km? Haha! Funkar inte så bra med träningen när man är på semester.

Sweet symphony 2:a augusti 2011


Sweet symphony 1:a augusti 2011


RSS 2.0