Lördagen!

Var bara ytterst lite bakis när jag vaknade i igår. Tog en alvedon och efter en halvtimme kändes det bra igen. Var lite seg bara dock. Sen gick jag ut och träffade Sanna och Robban på marknaden en stund. Sen tillbaka till Emma för att fixa iordning sig igen. Efter det så satt ute hos någon jag inte kommer ihåg namnet på tills det var dags för mig och Rebecka att gå och titta på Veronica Maggio.


Sen hittade vi Emma och Nina i Emmas lägenhet och sen drog vi till Kärlekslandet och drack cider och dansade. Jag och Emma kom på den briljanta idén att vi skulle gå och bada i hamnen sen. Det var sjukt skönt att bada! Hoppade även i med Emmas hund Simba men han tyckte inte det var lika skönt och simmade i land på en gång.


Fredagen!

Åkte ju som sagt in till stan och träffade Klara i fredags. Gick med henne och lämnade lite grejer hos Emma och åt lite tårta. Sen var jag och Klara på marknaden och kollade in grejerna där. Hittade ingenting på marknaden, det ända jag köpte var en liiiiten plånbok inne i en butik. Ett måste om man ska kunna använda små handväskor. Sen efter hon åkt hem så drog jag till Rajje en kort sväng bara för jag kom på att jag var kanske tvungen att sminka mig och byta om till det jag skulle ha på mig på kvällen. Så jag åkte till Emma och sen kom Rajje dit efter en stund.

Vi var på en förfest innan vi gick in på området. Men har dock inga bilder därifrån. Så fort jag druckit lite börjar jag glömma att jag har kameran med mig. Sen satt vi i Kittel hela kvällen och drack cider och därifrån har jag lite bilder!





Sweet symphony 31:a juli 2011


Lidande blogg

Bloggen blir lite lidande nu när det är festival men det kan inte hjälpas! Har ingen dator just nu heller när jag sover hos Emma i stan. Hade superkul igår och kommer bli minst lika kul ikväll. Bloggar mer imorgon. Kram!

Sweet symphony 30:e juli 2011


Sweet symphony 29:e juli 2011

Tänkte tipsa om denna sköna låten. Jag gillar verkligen den! Det är nämligen min älskade vän Wides band En Svensk Tiger's senaste singel som kom ut i maj. Och vet ni? Jag har tom gjort "youtubeklippet" helt själv! Men det var sjukt enkelt så inget att skryta om egentligen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Rubrik?

Det var skönt att kunna sova hyffsat länge. Ska strax in mot stan och lämna lite grejer hos Emma och sen träffa Klara. Sen ikväll blir det pdol! Åkte inte in till området igår. Satt hos syrran och spelade Super Mario och drack vin istället.


Gummibåtsrace

Nu är jag tillbaka från Gummibåtsrace! Så jävla skoj var det. Tog nästan 5 timmar dock. Första 3 timmarna flöt vi tillsammans med alla andra och sen blev jag, Frida, Johannes, Rajje och Elin less och började ro mot mål istället.


Sweet symphony 28:e juli 2011


Upp tidigt

Imorgon blir det att stiga upp tidigt och åka och hämta upp Emma och åka till Frida. Vi ska ut på något riktigt skoj.

Vet inte om jag hinner blogga så mycket imorgon men ska försöka.

God natt!

Sweet symphony 27:e juli 2011


Vi har förresten en fjäril här som har fot...

100media_imag006 (MMS)

Vi har förresten en fjäril här som har fotfetish. Han är jävligt jobbig som antastar mina och mammas fötter hela tiden.


Det var sjukt jobbigt att stiga upp i mors...

100media_imag006 (MMS)

Det var sjukt jobbigt att stiga upp i morse efter 4 timmars sömn. Men det gick! Åkte till Malin när vi ankom till Luleå och satt där och slappade lite. Sen drog jag till Kalix och tänkte hälsa på i Gunnar som inte var hemma. Åkte in till Kalix och handlade på systembolaget och sen begav jag mig till mamma och pappas stuga i stora lappträsk. Det var så varmt här så jag bytte om till bikini på en gång.


Strax avgång!

100media_imag005 (MMS)

Strax avgång!


Senil på riktigt

Jag är verkligen senil för jag satte mig och plattade håret och började fixa mig. Mitt i allt kom jag på att jag skulle ju färga håret! Så det var ju himla onödigt...

Nu är jag i alla fall nyfärgad och fin i håret igen. Ska hämta Malin och Emil om typ 5 timmar. Vad ska jag hitta på nu då? Nåt kul hittar jag nog på.


Sweet symphony 26:e juli 2011

Sett Johnossi upptäda faktiskt. Det var förra året när vi var på Green Day på Ullevi, då dom var förband. Grrrrrrymt bra! Fast det går ju inte mäta sig med Green Day's uppträdande.

 


Färga håret

Kom på att det var ju färga håret jag skulle göra idag! Undra om det var det jag hade glömt som var så viktigt? Nu ska jag strax gå ut i tvättstugan och hämta in all ren tvätt och sen packa. Efter det så ska jag ta tag i håret.


Senildementmongo

Det var lite kämpigt att stiga upp 09.40 men det gick! Hade tvättid från 10 så jag hade inte så mycket val till att stiga upp. Måste ju tvätta så jag kan packa sen.

Sen har jag för mig att det var något annat jag var tvungen att göra men jag har ingen aning om vad...? Tänk om det var något viktigt?

Ibland är men ett senildementmongo.


Gammal bild men jag är fortfarande lika mongo

Hoppsan!

Hoppsan, jag råkade somna. Det är hårt som fan att ha semester. Jag fattar inte ens hur jag kan vara trött? Har sovit typ 8 timmar inatt och sen stigit upp typ klockan 10. Man borde inte vara trött då?

Tror snart att jag ska gå och lägga mig för natten. Jag är en aning uttråkad och jag känner att jag skulle kunna sova bort dagarna bara för att det ska bli onsdag snabbare. :P

Tråkig slö-dag

Usch för att det blev två tråkiga inlägg i rad innan. Det var inte alls min mening att det skulle bli så. Idag är det typ världens tråkigaste dag. Regning och tråkigt väder så man kan inte vara ute och man kan inte grilla heller. Idag är en sån dag man bara sitter i soffan och slöar. Har betalat alla räkningar nu och det känns skönt att det är gjort. Vet inte vad man ska hitta på sen. Orkar man laga middag hemma eller ska man åka och käka någonstans?

Antagligen blir det att sitta och kolla på massa family guy-avsnitt sen i alla fall.


Sweet symphony 25:e juli 2011


Mattias Ylitalo


PDOL

Nu är det inte många dagar kvar till Pite dansar och ler igen. Jag har verkligen längtat. Förra året var det sjukt roligt och i år väntar jag mig att ha minst lika roligt. Dock var det bättre band förra året än detta året men det är strunt samma för jag ska mest umgås med vänner och ha kul!

Lite bilder från förra året:







Harry Potter and the deathly hallows part 2

Ikväll har jag varit på bio och kollat på sista filmen om Harry Potter. Filmen var riktigt bra och spännande från början till slutet. Tänker inte berätta så mycket för det finns säkert några som läser min blogg som inte sett filmen ännu.


Men det gick till ungefär såhär: Voldemort berättade för Harry om hans känslor för honom och försökte kyssa honom. Men Harry tycker att Voldemort är för ful eftersom han saknar näsa så han besvarade inte kyssen. Voldemort funderade på att gå till plastikkirurgen och fixa en näsa så Harry kanske skulle bli kär i honom. Sen får ni se filmen ifall ni vill veta mera.

Sol och bad

Min jogging runda tidigare blev en jogging/powerwalk-runda på nästan 5 km. Det var rätt okej väder för att springa också. Molnigt men solen kom fram lite då och då. Sen åt jag frukost när jag kom hem och sen kom Nina hit och vi drog och solade och badade på Noret och då var det strålande solsken.


Sweet symphony 24:e juli 2011

Tänker inte bara ha bra låtar i denna kategorin, måste liva upp den med lite roligt också. Den här låten är så dålig att den blir rolig i vanliga fall (fast jag vet inte om jag tycker det är en låt längre), men denna parodin är bland det roligaste jag sett:

 

Rebecka Black - Friday


Tips?

Tog på mig träningkläderna så fort jag vaknade nu. Men jag är inte riktigt redo för att dra ut och springa än. Men jag lovar att jag ska komma mig ut innan klockan blir 11. Än så länge är det bara 17-18 grader ute så jag borde passa på. Men jag måste vakna till lite först. Måste köpa nya hörlurar när jag får lön för nu har mina reserv gått sönder också. Så jobbigt att springa utan musik. På tal om musik och löpning så måste jag göra en nya playlist med bra peppmusik att springa till.


Dagvild

Jag känner mig helt dagvild nu när jag har semester. Jag måste kolla efter på datorn eller mobilen vad det är för dag. Tänk om jag skulle missa att det var onsdag och därmed missa mitt flyg? Det vore ju hemskt! Nä, men så illa är det inte. Min syster Malin kommer ju till Stockholm från Prag på tisdag så hon ska sova här och så åker vi samma flyg till Luleå på onsdag så missa dagen lär jag ju inte göra.


Händelserna i Norge

Ni har väl säkert hört om det som har hänt i norge. Jag fattar inte hur man kan vara funtad i huvudet när man gör en sådan sak som den misstänkte mannen. Vad får en att utföra en massaker egentligen? Eller placera en bomb i en byggnad?

Det är helt ofattbart det som har hänt. Många oskyldiga människors liv har blivit offrade för en man är sjuk i huvudet.


Sweet symphony 23:e juli 2011

The Asteroids Galaxy Tour - The Golden Age


Sleepless

Har väldigt svårt att sova så jag la mig på soffan och slog på en film. Men jag har inte lyckats somna ännu ändå men jag hoppas på att kunna somna snart. Tänker i alla fall inte sova längre än till 11 imorgon hur länge jag än är uppe inatt. Tur att jag har semester så man inte behöver stiga upp till något jobb.


Välkommen till min nya blogg!

Känner mig sjukt nöjd med designen faktiskt. Har suttit och jobbat på den hela kvällen och jag tror jag är helt klar. Ni får säga till om det är något som ser konstigt ut så fixar jag det. Nu ska jag gå och lägga mig.

Godnatt.

RSS 2.0