Snart matte

Idag är jag ledig. Ja, fram till matten då. Ska försöka göra klart kapitlet nu så jag kan göra sista "kapitel-provet". Sen är det bara slutprovet kvar. Undra om jag ska haka på något annat ämne sen? Tror inte jag behöver läsa nåt mer faktiskt inför det jag tänkte söka sen nästa höst. Men det kanske är bra att hålla igång liksom? Jag vet inte...

Sjuklingen skriver

Har inte haft någon lust att blogga på ett tag nu. Det har gått en vecka nu sen förra inlägget så det är väl på tiden att jag skriver ett litet inlägg.

Just nu är jag hemma för att jag är sjuk. Men jag är nog redo att gå till jobbet imorgon tror jag. Igår steg jag upp ch duschade och efter det när jag skulle sminka mig blev jag jätteyr så jag satte mig på golvet ett tag. Sen gjorde jag ett nytt försök och det blev samma sak och så svartnade det för ögonen. Jag gick tillbaka till sängen och la mig ett tag. Kände att jag hade feber och det var väl antagligen för det jag nästan svimmat inne badrummet. Så jag skickade ett sms till min chef och sjukanmälde mig. Sen somnade jag om och sov till 14.30. Så sammanlagt den "natten" sov jag 15 timmar. När jag sen vaknade så mådde jag jätteilla och när jag skulle ta min magmedicin så fick jag springa i panik till toan och kräkas. Sen kollade jag på tv i princip hela dagen och sov en timme på soffan också. Mycket sovande blev det igår!

Idag sov jag bara till 14.00 så det blev bara 14 timmar denna natt. Tror det har varit extremt bra för jag känner mig liksom återhämtad nu. Visst är jag fortfarande sjuk men jag kommer nog överleva! ;) Så jag tror det blir att åka till jobbet imorgon. Ska sova lite till senare så jag kanske blir ännu bättre tills imorgon. Pallar inte att vara hemma en dag till.

Orkar inte!

Jag påbörjade ett inlägg men... Nej, tyvärr! Jag orkar faktiskt inte!

Sweet symphony 13:e september 2011


Sweet symphony 12:e september 2011


Sweet symphony 11:e september 2011


Kort inlägg

Nu har jag nyss kommit hem efter varit och lämnat mamma och pappa på Arlanda. Varit mysigt att ha dom här även fast det var så kort tid. :)

Nu ska jag titta på Idol och sen nyaste Pirates of carribian.

Nom nom

Sitter och käkar klubba och hockeypulver. SÅ JÄVLA GOTT!


Den vanliga oturen

Det är något med mig och hörlurar som inte går ihop. Seriöst, dom har redan blivit kassa. Ena luren låter mindre än den andra. Så jag hoppas jag får ett kvitto snart så jag kan skicka tillbaka dom och få nya. Jag blir så jävla less! Jag har använt dom i två veckor. Fatta, TVÅ veckor.

Jag har jämt otur. :(


Sweet symphony 10:e september 2011


Soft dag

Idag har varit en ganska soft dag på jobbet. Dock var det lite jobbigt på vägen hem. Tog ju som ett tag med tunnelbanan. Det var stopp någonstans kring Hötorget.

Pallade inte att göra mat när jag kom hem så det fick bli lite kebab. Usch, nästa vecka ska jag verkligen sluta äta skitmat. Nu sitter jag och glor på Idol och jäser i soffan.

Sweet symphony 9:e september 2011


Ovärt inlägg

Dålig bloggerska. Ingen blondinbella här inte!

Men jag orkar fan inte surra om vad jag gör om dagarna. Känns inte så himla intressant ändå. Vad gör jag om dagarna? Jag jobbar, tränar och typ slappar. Idag har jag tex jobbat och sen efter jobbet har jag varit och spelat innebandy. Grymt kul var det men jag har ju noll bollsinne. Men skit samma, vi spelar för att det är kul!

Imorgon är det fredag! Äntligen! Fast jag tycker veckorna går rätt fort ändå. Snart är det väl jul eller nåt. Usch, jag längtar verkligen inte tills det kommer snö. Fan, här i Stockholm klarar man ju inte av snö. Dom blir ju lika förvånade varje år och har inte nog med plogbilar som kan hålla vägarna körbara.

Fan, det är ju höst nu. Man kanske borde börja fota lite fina höstbilder? Kameran har legat alldeles för länge nu...


Nu ska jag sova! God natt!

Sweet symphony 8:e september 2011


Sweet symphony 7:e september 2011

Placebo - Special needs


Sweet symphony 6:e september 2011


Sweet symphony 5:e september 2011


Sweet symphony 4:e september 2011

Sucker Punch Soundtrack

Sweet dreams


Gårdagen

Tjejmilen gick bra! Trodde att det skulle gå sämre än vad det gick på grund av knät. Fast jag sprang lite mer än vad jag borde enligt naprapaten. Men ärligt talat så tyckte jag att knät kändes bra så jag glömde bort att jag skulle ta det lugnt. Och idag när jag gick upp för trappor så märkte jag att knät kändes mycket bättre än innan. Knakade inte alls lika mycket.

Efter tjejmilen så drog jag till jobbet och duschade och fixade mig klar för kvällen. Sen bar det av till Lidingö för att festa med Sara, Svenka och Christoffer. Det var grymt kul att träffa dom igen! Det var ju som några år sen sist. Måste bli fler gånger!

Sweet symphony 3:e september 2011

Idag springer vi så dagens låt är:

Coheed and Cambria - The running free

 


Tjejmilen idag då!

Vaknade 08.30 idag. Det är en timme innan jag ställt väckarklockan. Ställde den eftersom jag inte bör äta tätt inpå loppet idag. Idag blir det alltså att avverka en mil. Kommer bli grymt jobbigt tror jag. Men jag ska ta det lugnt så jag inte pajar mitt knä. Blir att gå rätt mycket om det nu inte känns bra i knät idag? När jag går omkring som vanligt känns det ingenting alls. Det är i trappor det kännts mest och lite när jag sprungit (iaf när man toksprungit till bussen).

Sen bär det av till jobbet för att duscha och fixa sig iordning eftersom jag ska till Lidingö sen. Ska träffa tre gamla kollegor från Canal Digital och det kommer bli grymt kul!

Vi hörs nog inte förrän imorrn. Kommer bara en härlig låt sen! Puss & Kram!


Sweet symphony 2:a september 2011


Vilken hårfärg?


Torsdag

Har haft en jävla energi idag. Sprungit omkring och plockat och organiserat lite på jobbet så jag har blivit helt svettig. Jobbigt men det blev ganska bra.

Sen kom Rickard precis innan jag slutade och vi skulla ta en promenad till Gullmarsplan. Men vi stannade på Intersport och det blev lite löparkläder inköpta som passar nu när det börjar bli kyligare ute.

Blev ytterligare ett stopp också på Gunnarssons konditori. Fast vi hade ju gått ändå ganska långt så vi förtjänade lite gott. Nu ligger jag hemma i soffan och det var jävligt skönt att slippa laga middag för det blev en jävla massa matlådor när jag gjorde middag igår så tog en sån istället.

Sweet symphony 1:a september 2011


RSS 2.0